ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ & ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Πράσινος Χορηγός της Παγκύπριας Εκστρατείας Let’s Do it Cyprus

H Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας στηρίζει την Παγκύπρια εκστρατεία καθαρισμού Let’s Do it Cyprus.

Το Let’s do it Cyprus, είναι μέρος της καμπάνιας Let’s do it World, μίας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια. Είναι το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα και η μεγαλύτερη κίνηση πολιτών, που έχει οργανωθεί ποτέ στον κόσμο.

To Let’s do it Cyprus! έχει λάβει χώρα στο νησί μας για δεύτερη φορά στις 6 Απρίλιου 2014. Η εκστρατεία πραγματοποιείθηκε υπό την αιγίδα της επιτρόπου Περιβάλλοντος κα. Ιωάννας Παναγιώτου.

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας είναι  «Πράσινος Χορηγός» της εκστρατείας και έχει παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις της, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας, στη Σκαρίνου για την Παγκύπρια συντονιστική συνάντηση που έγινε στις 22 Μαρτίου 2014. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν όλοι οι Εθελοντές Συντονισμού οι οποίοι θα αναλάβουν συντονιστικό ρόλο τη μέρα του Παγκύπριου καθαρισμού.

Κατά τη διάρκεια της Εκστρατείας το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας, στη Σκαρίνου, θα παρέμεινε ανοικτό και στελεχώθηκε από ομάδα εθελοντών για συντονισμό της Επαρχίας,  με επκεφαλής την Υπεύθυνη του Κέντρου.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία βασίζεται στην εθελοντική προσπάθεια του καθενός από μας γιατί ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, μας αφορά όλους εφόσον από αυτό, εξαρτάται η ποιότητα της ζωής όλων μας!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Όνομα
Επίθετο
Email