ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ & ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Ερωτηματολόγιο \" Κατανάλωση Προιόντων Υδατοκαλλιέργειας \"

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Λάρνακας – Αμμοχώστου μέσω του του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θάλασσα» (ΕΠΘΑ) 2014-2020, της Προτεραιότητας  4: ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣH  και του Μέτρου 4.4  «Δραστηριότητες Συνεργασίας» ,έχει ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο το οποίο αφορά τα προϊόντα υδατοκαλλιέργειας.

Το Μέτρο 4.4 «Δραστηριότητες Συνεργασίας» έχει στόχο την δημιουργία Διατοπικών Συνεργασιών  που θα συνδέουν περιοχές των Επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου με περιοχές άλλων Επαρχιών.

Για την υλοποίηση  του Μέτρου αυτού, έχει δημιουργηθεί ένα ερωτηματολόγιο το οποίο αφορά την κατανάλωση προϊόντων υδατοκαλλιέργειας στις Επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου. Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και προωθήσετε το ερωτηματολόγιο σε άτομα, συνδέσμους και άλλες οργανώσεις που έχουν έδρα τις Επαρχίες Λάρνακας και Αμμόχωστου.

Στο τέλος, θα γίνει σύγκριση με τα αποτελέσματα των άλλων Επαρχιών (Λεμεσού και Πάφου), και θα σχηματιστεί συγκεντρωτική άποψη σχετικά με την κατανάλωση προϊόντων υδατοκαλλιέργειας στην Κύπρο.

 

Μπορείτε να βρείτε το ερωτηματολόγιο στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Αναπτυξιακή Λάρνακας – Αμμοχώστου: https://www.surveymonkey.com/r/8GFYKDL

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Όνομα
Επίθετο
Email