ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ & ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Σεμινάρια με θέμα «Φρέσκα Αλιευτικά Προϊόντα Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας»


H Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας ΛΤΔ, στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος Αλιευτικών Περιοχών Λάρνακας - Αμμοχώστου, ολοκλήρωσε τη Δράση 4.1.1/5 που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλιείας 2007-2013 και την Κυπριακή Δημοκρατία και η οποία αφορούσε την προώθηση των φρέσκων αλιευτικών προϊόντων μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων.

Οι δραστηριότητες αυτές άρχισαν με την υλοποίηση του πετυχημένου Φεστιβάλ Ψαριού στον Πρωταρά στις 30 Αυγούστου, συνεχίστηκαν με τη διαφημιστική καμπάνια αφιερωμένη στα φρέσκα αλιευτικά προϊόντα αλιείας και υδατοκαλλιέργειας, με έντυπες, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές διαφημίσεις, δελτία τύπου και διαφημιστικές πινακίδες στους αυτοκινητόδρομους και ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή έξι σεμιναρίων με θέμα τα «Φρέσκα Αλιευτικά Προϊόντα Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας».

Τα σεμινάρια περιλάμβαναν θέματα που αφορούν την Αλιεία και την Υδατοκαλλιέργεια, τη διατροφική αξία των αλιευμάτων, τα κριτήρια  φρεσκότητας και σωστής επιλογής των αλιευμάτων καθώς και πολλά άλλα που ενδιαφέρουν τον καταναλωτή.

Τα έξι σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις. Το εναρκτήριο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων στην Πανεπιστημιούπολη στη Λευκωσία (Κτήριο 7-Αριθμός αίθουσας 10). Ακολούθως πραγματοποιήθηκαν και τα υπόλοιπα, στις 21 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας Θάλασσα, στις 22 Νοεμβρίου επίσης στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων στην Πανεπιστημιούπολη στη Λευκωσία (Κτήριο 7 – Αριθμός Αίθουσας 10), στις  25 Νοεμβρίου στο Κτήριο Παλιάς Ηλεκτρικής στην Πάφο, στις 26 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Τράπεζας Κύπρου στη Λεμεσό και τέλος στις 29 Νοεμβρίου στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας στη Σκαρίνου.

Όλα τα σεμινάρια ξεκινούσαν στις 9 το πρωί και τελείωναν στις 12.30 το μεσημέρι. Η είσοδος ήταν ελεύθερη.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Όνομα
Επίθετο
Email